Son Dakika Haber

Kara Sevda Dizisi Oyuncuları

KARA SEVDA DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Eylül ayında seyirciyle buluşacak olan "Kara Sevda" isimli dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizi Star tv'de ekranlara gelecek.

Seneryosunu Anıl eke ve Özlem Yılmazın yazdığı dinin yapımcılığını da Kerem Çatay üslenmiş. Ay Yapım tarafından Star tv ekranlarına gelecek dizinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Dizinin ilk sahneleri Zonguldaktaki bir maden ocağında çekildi.Dram ve Aşk türünde olan dizinin başrollerin de ise Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ü göreceğiz.

Burak Özçivit şu anda birlikte olduğu Fahriye Evcenle başrol paylaştığı Çalıkuşu dizinsinde canlandırdığı Kamuran karakteriyle oyunculuktaki başarısını herkese göstermiş ve beğeni toplamıştı.
Kısa bir fragmanı yayınlanan dizinin tanıtımındaki performansıyla da göz dolduruyor. Kara Sevda isimli dizide oyuncu bir maden mühendisi olarak karşımıza çıkıyor. Neslihan Atagül ise Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterine hayat vermişti. Bakalım diziyle ilgili ilerleyen günlerde nasıl gelişnmeler olacak. Dizinin tam kadrosu açıklandığında biz de silerle paylaşacağız.


KARA SEVDA OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit Kimdir? >>>

Neslihan Atagül Kimdir? >>>

Metin Coşkun Kimdir? >>>

KARA SEVDA DİZİSİ KONUSU

Dizinin konusu  tam açıklanmasada bir maden ocağında mühendislik yapan Burak Özçivit'in etrafında olan olayları kapsayacağa benziyor. İlk tanıtım fragmanında maden ocağında bir çökme meydana geliyor ve Burak Özçivit bu kazadan kurtuluyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda Neslihan Atagül'ünde bulunduğu yeni bir fragman yayınlanacak mı diğer oyuncular kimler olacak bunları hep birlikte göreceğiz...

kara sevda dizisi, kara sevda dizisi oyuncuları, kara sevda dizisi konusu, kara sevda dizisi oyuncu kadrosu, kara sevda dizisi hangi kanalda, kara sevda dizisi 1.bölüm

Kara Sevda Dizisi Oyuncuları Reviewed by Haberler4 on 8/03/2015 12:52:00 ÖÖ Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by SON DAKİKA HABER © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.