Son Dakika Haber

İbrahimovic Galatasaray'a Geldi mi?

İBRAHİMOVİC GALATASARAYLA ANLAŞTI MI?

Paris Saint-Germain de forma giyen Ibrahimovic'in Galatasaray'a fransfer edildiği hakkında haberlere isveç ve italyan basınında yer verilmeye başlandı.

İsveç basını yetenekli futbol yıldızlarından biri olan İbrahimovic'in Galatasarayla anlaştığını yazdı. İsveç basınından Aftonbladet gazetesi'nin haberine göre İbrahimovic Sarı-Kırmızılı Kulüple anlaştı ve 6 Ağustos'ta sağlık kontrollerinin tamamlanmasından sonra takımda yerini alacak.

Galatasaray Kulübü yakın zamanda transver sürecini kapattıklarını ve herhangi bir transfer yapılmayacağını açıklamıştı. Fakat İbrahimovic transferi kulübün bu kararını değiştirmişe benziyor. Yıldız futbolcuyu Milan, Roma ve Manchester United gibi başka büyük kulüplerde transfer etmek istemişti. İsveç basını İbrahimovic'e en iyi teklifi Gaalatasaray Kulübünün verdiğini ve yetenekli futbolcunun da kulube sıcak baktığını öne sürülüyor. Peki Galatasary gerçekten de İbrahimovicle anlaştımı?

İtalya'nın Corriere della Sera gazetesinde yer alan haberde, Zlatan Ibrahimovic'in 11 milyon Euro teklif aldığı Galatasaray ve Milan arasında ya da Paris'te kalmaktan yana bir tercih yapacağı iddia edildi.

İtalya'nın yayın kuruluşlarından başka biri olan Mediaset ise sarı-kırmızılıların transfer için futbolcuya 11 milyon euro, kulübü Paris Saint-Germain'e 5 milyon euro teklif ettiğini ileri sürerekdü.

Şimdilik basında bir muamma olarak kalan bu transferin yakında tam bir açıklaması yapılacaktır. Galatasaray takımına İbrahimovic'in transfer edildiği konusunda kesin bir bilgi yayınlandığında bizler de sizleri haberdar edeceğiz...


 İBRAHİMOVİC KİMDİR? >>>

İbrahimovic galatasaraya geldi mi, galatasaray ibrahimovic'i transfer etti mi, ibrahimovic galatasarayla anlaştı mı, ibrahimovic galarasaraya mı geliyor

İbrahimovic Galatasaray'a Geldi mi? Reviewed by Haberler4 on 8/02/2015 08:02:00 ÖS Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by SON DAKİKA HABER © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.