Son Dakika Haber

Rising Star Üyeleri Kimler

rising-star
RİSİNG STAR ÜYELERİ

Tv8 kanalında yayınlanacak olan Rsing Star yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. Yeni şarkı yarışması rising star Acun Ilıcalı'nın yeni projesi... İşte tv8 Rising Star Türkiye yarışmasının jüri üyeleri...

Tv8 kanalının yeni projeleri izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Survivor ile büyük çıkış yakalayan kanal rising Star ile bu çıkışını devam ettirmek istiyor. Rising Star Türkiye 3 ağustos 2015 pazartesi akşamı başlıyor. Peki yarışmadaki jüri kimler...

RİSİNG STAR DEMET AKALIN
Rising Star Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden birisi Demet Akalın. Demet Akalın yeni yarışmada jüri koltuğuna oturacak ilk isim olarak açıklanmıştı. Daha önce 2013 yılında Popstar yarışmasında jüri koltuğuna oturmuştur.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 Gölcük doğumludur. Demet Akalın, ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamladıktan sonra Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun olmuştur. Liseyi bitirdikten sonra eğitimine devam edemeyen sanatçı, annesinin de desteği ile mankenlik kursuna başlamıştır. Mankenlik yaptıktan kısa bir süre sonra müzik hayatına atılmıştı. İlk albümünü  1996 yılında çıkarmıştır.

RİSİNG STAR MUSTAFA SANDAL
Rising Star Türkiye jüri üyelerinden birisi de Mustafa Sandal. Mustafa Sandal'da ses yarışmalarına yabancı değil. Daha önce Kimsin Sen yarışmasında ve 2011 yılında O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturmuştur.

Mustafa Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal, 11 Ocak 1970, İstanbul doğumludur. Sanatçı ilk albümünü 1994 yılında çıkarmıştır. Mustafa Sandal'ın tanınan yapan ve hala sevilen "Onun Arabası Var" şarkısı olmuştur.

RİSİNG STAR GÜLBEN ERGEN
Gülbe Ergen Rising Star Türkiye yarışmasına katılan son jüri üyesi oldu. Özellikle sosyal medyada Rising Star jüri üyeliği için aldığı ücret çok konuşuldu. Gülben Ergen'in Rising Star'da bölüm başı 20 Bin TL alacağı iddia ediliyor... Ayrıca Gülben Ergen diğer jüri üyesi Mustafa Sandal ile de arası açıktı. Daha önce Mustafa Sandal, Gülben Ergen'e "Şıkır Şıkır" şarkısı nedeni ile dava açmış ve 12 bin 500 TL tazminat kazanmıştı. Bakalım bu durum yarışmaya nasıl yansıyacak..

Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 Kadıköy doğumludur. Sanatçı ilk olarak lise yıllarında Hürriyet Gazetesinin düzenlediği sinema yıldızı yarışmasına katılmış ve 2.olmuştur. Daha sonra ise liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmış daha sonra oyunculuk yapmıştır. İlk sinema filmi ise 1988 yılında Bülent Ersoy'un oynadığı Biz Ayrılamayız filmi olmuştur. İlk albümünü ise 1997 yılında çıkarmıştır.

RİSİNG STAR FUAT GÜNER

Rising Star Türkiye yarışmasını diğer bir jürisi ise MFO grubundan Fuat Güner oldu.  Fuat Güner Kimdir? Tam adıyla Aziz Fuat Güner, 1 Nisan 1948 İstanbul doğumludur. Türk müzisyen, gitarist, MFO grubu üyesidir. Fuat Güner, Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi (şimdiki Yıldız Teknik Üniversitesi) (İDMMA) İnşaat bölümünü bitirdi.Okul yıllarında voleybol ile ilgilinemiş ve Fenerbahçe'de profesyonel voleybol takımında yer almıştır. Sanatçı müzik hayatına ise Barış Manço, Mazhar Alanson ile birlikte Kaygısızlar grubu ile başlamıştır.

rising star türkiye jüri üyeleri, rising star jürileri kimdir, rising nedir, 
Rising Star Üyeleri Kimler Reviewed by Haberler4 on 7/30/2015 07:50:00 ÖS Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by SON DAKİKA HABER © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.