Son Dakika Haber

Ozan Tufan Hangi Takıma Trensfer Oldu?

OZAN TUFAN BURSASPOR'DAN AYRILIYOR MU?

23 Mart 1995 yılında bursada doğan yetenekli oyuncu futbol kariyerinede Bursaspor takımında başladı. 2005 yılından bu yana Bursasporda forma giyen Ozan Tufanın Beşiktaşa transferi gündemde.

Yetenekli futbolcunun Beşiktaşa transferi ile ilgili Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı şunları söyledi.

Başkan Bölükbaşı, "Ozan Tufanın kulüpleri için çok önemli ve geleceği parlak bir futbolcu olduğunu belirtti ve kendilerinin de Ozan Tufanın değerini bulmasını bekleyeceklerini söyledi. Fikret Orman ile görüşme yapan Bölükbaşı. Fikret Orman'ın teknik direktörleri Şenol Güneşin Ozan Tufanı kadrosunda görmek istediğini söyledi. ve 5 Milyon Euro + Mustafa Pektemek teklifinde bulundu. Biz de kendisine 6 Milyon Euro + Cenk Tosun dedik ve bu şartlar altında transfere sıcak bakabileceğimizi söyledik.Bunun üzerine anlaşmaya varamadıklarını belirten Bölükbaşı zaten Ozan Tufan'ı taranfer etmeye sıcak bakmadıklarını belitti. Recep Bölükbaşı Ozan Tufanın herhangi bir takıma transferinin yapılmayacağını kesin bir dille belirtti ve Futbolcu ile ilgili trensfer konusunun kapandığını söyledi.

Ozan Tufan Kimdir?

Adı Soyadı: Ozan Tufan
Dogum Trihi: 23 Mart 1995
Dogum Yeri: Bursa
Mevki: Sağ Bek
Kulübü: Bursaspor
Numarası: 7

Altyapı Kariyeri
2005 2012 Bursaspor

Millî takım kariyeri
2012 Türkiye Türkiye U-17
2012-2013 Türkiye Türkiye U-18
2012– Türkiye Türkiye U-19
2014- Türkiye

ozan tufan kimdir, ozan tufan transfer bilgileri, ozan tufan futbol kariyeri, ozan tufan oynadığı takım, bursaspor ozan tufan, ozan tufan beşiktaşa mı tranfer oluyor, ozan tufan hangi takıma transfer oldu, ozan tufan
Ozan Tufan Hangi Takıma Trensfer Oldu? Reviewed by Haberler4 on 7/30/2015 05:40:00 ÖS Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by SON DAKİKA HABER © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.